صفحه اصلی | اخبار | سوالات متداول | ارتباط با ما

امنیت سفر ویژه زائران سرزمین وحی(۱)

زائر گرامی سلام علیکم
تشرف به بیت ا..الحرام و توفیق زیارت حرمین شریفین و قبور ائمه مظلوم بقیع (علیهم السلام) فرصتی است که خداوند به شما عنایت فرموده ،امید است از این فرصت به دست آمده کمال بهره مندی را برده و با دقت به مطالب ذیل توجه نمایید و با به کار بستن توصیه های آن ،سفری همراه با آرامش خاطر و امنیت کامل داشته باشید.
1.به همراه داشتن کارت شناسایی که برای عمره در اختیار شما قرار می دهند در طول سفر الزامی است.
2.از به همراه بردن طلا و جواهرات و اشیاء قیمتی و مدارک غیر ضروری که در طول سفر مورد نیاز شما نمی باشد به عربستان جدا پرهیز نمائید. تنها مدارک مورد نیاز در عربستان کارت شناسایی زائر و گذرنامه می باشد.
3.چنانچه قصد همراه بردن ارز دارید، از بانک و صرافی های معتبر در ایران ارز تهیه و فاکتور اخذ نموده و شماره سریال اسکناس ها رادر محل مناسبی در طول سفر به همراه خود داشته باشید.
4.از به همراه بردن فیلم و منشورات (کتاب ها و مجلات با موضوع وهابیت)پرهیز نمائید.چنانچه دوربین فیلم برداری و یا تلفن همراه دوربین دار با خود می برید قبل از عزیمت ،کلیه فیلم ها و عکس های خانوادگی و مباحثی که در کلاس های مناسک مطرح می شود و برنامه های خصوصی موجود در حافظه را تخلیه نمائید.
5.حمل و نگهداری هرگونه مواد مخدر و قرص های کدئین دار و روان گردان به عربستان ممنوع بوده و در صورت کشف،دولت عربستان با خاطیان به شدت برخورد می نماید.
6.ورود عوامل بومی به اتاق زائرین به ویژه بانوان هنگام حضور در اتاق به هر دلیلی بدون حضور عوامل ایرانی ممنوع می باشد.در صورت مشاهده مراتب را با قید فوریت به مدیر ثابت و راهنما گزارش نمائید.
7.سارقین حرفه ای به دنبال فرصتی هستند تا از غفلت زائرین سوءاستفاده نموده و اموال آنها را به سرقت ببرند، لذا در نگهداری اموال خود کمال دقت را بنمائید.
8.در صورت به سرقت رفتن تلفن همراه خود دقت فرمائید در کمترین فرصت ممکن از طریق مراجعه به دفتر مخابرات مستقر در ستاد مرکزی نسبت به قطع تلفن اقدام فرمائید.زیرا سارقین تا زمان قطع تلفن اقدام به تماس های خارجی می نمایند.لازم به توضیح است که بیمه هیچ تعهدی در قبال خسارت وارده ندارد.
9.اشیای قیمتی و وجوه نقد خود را به صندوق امانات بسپارید .در صورت به سرقت رفتن وجوه نقد،طلا و جواهرات، بیمه هیچگونه تعهدی نسبت به پرداخت خسارت ندارد.
10.از طرح و بیان میزان و محل نگهداری وجوه نقد و اشیاء قیمتی خود نزد دیگران خودداری فرمائید.
11.هنگام خروج از محل اقامت،از به همراه بردن اشیاء قیمتی و وجوه نقد اضافه و غیر ضروری جدا خودداری فرمائید.
12.هنگام خرید صرفا به اندازه نیاز ،وجه نقد همراه داشته باشید و از به همراه داشتن ارز اضافه خودداری فرمائید.
13.هنگام خروج از اتاق از بسته بودن پنجره ها و قفل در اطمینان حاصل فرمائید.

14.هنگام خروج از اتاق وسایل خود را در ساک نهاده و در آن را ببندید.
15.هنکام ورود به اتاق از وجود محتویات وسایل خود در اتاق و ساکهای خود اطمینان حاصل فرمائید.
16.هنگام استراحت و خوابیدن در اتاق ،از قفل بودن در اتاق اطمینان حاصل فرمائید.
17.حتی الامکان از تلفن همراه خود در محل استراحت و هتل استفاده کنید و از مکالمه در حرمین شریفین و معابر عمومی خودداری فرمائید.
18.در معابر عمومی و محل های پر ازدحام اشیای قیمتی تلفن همراه و وجوه نقد خود را در معرض دید قرار ندهید زیرا سارقین حرفه ای در کمین و شناسائی محل نگهداری اموال شما می باشند.
19.هنگامی که به قصد خرید به بازار عزیمت می فرمائید طوری برنامه ریزی کنید که وسایل خریداری شده به محل اقامت منتقل شود زیرا ورود وسایل و کالا به مسجدالحرام و مسجدالنبی و دیگر مساجد ممنوع می باشد.
20.هنگام خرید اجناس در خصوص نوع جنس و قیمت آن دقت فرمائید در عربستان اجناس فروخته شده پس گرفته نمیشود.
منبع:امینت سفر دفتر مرکزی حراست سازمان حج و زیارت

 
26 اسفند 1391 3:21 بعدازظهر

ارسال نظر

» لطفا کوتاه و در مورد اين مطلب بنويسيد.